Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede faaliyete geçen ve unlu mamuller üretip satan bir iş yerin açılışını gerçekleştirdi.

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede faaliyete geçen unlu mamullerinin açılışını gerçekleştirdi. Yeni işyerlerinin ilçeye hareket kazandırdığını söyleyen Başkan Menderes Atilla, işletme sahibine ise hayırlı bol kazançlar diledi. Viranşehir Caddesi üzerinde hizmete giren Yenişehir Unlu Mamulleri’nin açılışını Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla gerçekleştirdi. Açılışta davetlilerle selamlaşan Başkan Menderes Atilla, yaptığı açılış konuşmasında ilçeye kazandırılan her iş yerinin Ceylanpınar’ın gelişim ve değişimine katkı sağladığının altını çizerek, "Unlu mamul içerikli bu yeni iş yerimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İşletme sahibi kardeşimize ise hayırlı bol kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

        Öte yandan açılış kurdelesi kesildikten sonra katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa