Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 17 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Karaköprü Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü’nde personelle bir araya geldi.

        17 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediyeye bağlı zabıta ekipleri ile buluşarak Zabıta Haftasını kutladı. Zabıta ekipleri ile yapılan toplantıda Metin Baydilli Karaköprü Belediyesi zabıta ekiplerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederken, zabıtalar günü münasebetiyle kravat hediye etti.

        Baydilli yaptığı açıklamada 17 Eylül arasının zabıta haftası olması münasebetiyle zabıta ekipleri ile bir araya geldiklerini dile getirerek, zabıtanın belediyeleri dışarıda temsil eden, görünen yüzü olduğunu söyledi.

        Baydilli açıklamasının devamında, "Zabıta ekipleri, belediye işlerinin aksaması durumunda ivedilikle müdahale eden ve çözüm üreten birimlerdir. Tüm Türkiye'deki zabıtalarımızın haftalarını kutluyorum. Karaköprü’müzün daha yaşanılabilir ve güvenilir bir şehir olması için zabıtalarımızın hizmetlerinin devamını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa