Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik açılan Kadın Destek ve Yaşam Merkezleri'nden biri olan Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi çalışmaları sona gelindi.

        Toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfalı kadınlar için bir kadın destek ve yaşam merkezi açıyor. Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda açılışı yapılacak olan Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi'nde çalışmalar sona gelindi.

        Kadın destek merkezinde çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Büyükşehir Belediyemizin Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezindeyiz. Kadınlarımızın birçok alanda kendini geliştirmesi açısından çok uygun bir ortam. Aynı şekilde Karaköprü ilçemiz içinde yapılan bir çalışma şuan tadilatta olmaları nedeniyle Karaköprü ilçemiz içinde kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Kadınlarımız kuaför eğitimi alırken kreş hizmeti en kısa zamanda sunmuş olacağız. Okulların açılmasıyla beraber hizmete açılmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'mızın bu mekanlara ihtiyacı vardı. Urfalı hanımları Kadın destek merkezlerine bekliyoruz. Urfalı hanımlar mekanların en iyisine layık, güzel hizmetler yapılıyor" dedi.

        “Kadınlar iş sahalarında kendi iş yerlerini açabilecek”

        Eğitimler sonucu kadınların iş sahalarında kendi iş yerlerini açabileceklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ise, "Şanlıurfa'mızın özellikle kadınlarına sağlıklı hizmet götürebilmek açısından çabalarımızı sürdürmekteyiz. 12 Kadın Kültür Merkezimiz toplamda mevcut şuan iki kadın kültür merkezimiz inşaat halinde açılışa hazırlıyoruz ve inşaat halinde olan bir kültür merkezimizdeyiz. Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi Özellikle üç üniteden oluşmasını istedik. Merkezimizin kadınlarımızı sağlıklı yaşam için spor merkezi kuaför eğitim merkezi ve kadınlarımızın anne olduğu esasını unutmadan çocuklarımız için kreş oluşturduk. Eğitimleri uzmanlar aracılığıyla verilecek. Önceki merkezlerimizde olduğu gibi bu eğitimleri tamamlayan kadınlarımız iş sahalarında istihdam açısından işlerini kuruduklarını biliyoruz. Yakın zamanda hizmete sunulacaktır" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa