Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde sürdürdüğü ev ziyaretlerine devam ediyor.

        Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle gezileri kapsamında ev ziyaretleri ile vatandaşların evlerine misafir olmayı sürdürüyor. Ekinci’ye, eşi Ayşe Ekinci, AK Parti Eyyübiye Teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını gideriliyor. Ekinci, çocukları da çeşitli hediyeler verdi. Ekinci, Topdağı, Şıhmaksut, Muradiye ve Hayati Harrani mahallerine giderek burada bulunan vatandaşların evlerine ziyaretler gerçekleştirdi. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında vatandaşların sorunlarını dinleyen Ekinci, ilgili birimlere talimat vererek sorunları yerinde çözüme kavuşturdu. Evlerin bakım onarımının yapılıp yenilenmesinden, ev kiraları ile ailelerin gıda ve ev ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar birçok konuda vatandaşın yanında olan Ekinci’ye vatandaşlarda teşekkürlerini sundu.

        Çat kapı ev ziyaretlerini rutine bağladıklarını belirten Ekinci, “Mahalle gezilerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle dar gelirli ailelerimizi evlerinde ziyaret ederek sorunlarının çözümüne katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretler kapsamında İlçe teşkilatımız ve Belediyemizin sosyal yardım müdürlüğü personelleri ile birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Burada ailelerinin sorunlarını çözümü noktasında sorunlarını dinlerken bir an önce çözmemiz gereken hususlarını da hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Malum olduğu üzere dar gelirli ailelerin yoğun olduğu bir ilçe, bu vesile ile bizler her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret etmek kaydı ile bir taraftan onlara moral vermeye çalışırken bir taraftan da Devletin sunduğu imkânları da onlara hatırlatıyoruz ve personelimiz ile beraber o imkanlar hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Her hangi bir ihtiyaçları varsa bu sağlık raporu veya farklı bir şekilde olur tahsis ettiğimiz araç ve görevli arkadaş ile bürokratik işlemlerin hızlı bir şekilde çözümü noktasında eşlik ediyorlar” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa