Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hastaneye karın ağrısı şikayeti ile giden bir vatandaş, kalp krizi geçirdi. Hastaya ilk müdahaleyi yapan güvenlik görevlisi, vatandaşı ölümden kurtardı.

        Edinilen bilgilere göre, şiddetli karın ağrısı şikayeti ile Siverek Devlet Hastanesine başvuran İsmail Ülüm, doktor sırasını beklerken ağrısı şiddetlendi. Vatandaşın yanına giden güvenlik görevlisi Ferda Özkan, vatandaşın kalp krizi geçirdiğini fark etti. Hastaya anında müdahale eden güvenlik görevlisi, hastanın acil serviste tedavi altına alınmasını sağladı. Kahraman güvenlik görevlisi, daha sonra ise hastayı kardiyoloji bölümüne götürerek muayene ettirdi. Burada yapılan muayene ve tetkiklerde hastanın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Kalp krizi geçiren Ülüm ise gerekli muayene ve tedavinin ardından Şanlıurfa’ya sevk edildi. Ülüm’ün durumunun iyi olduğu ve burada kendisine 5 adet stent takıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa