Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye'nin en popüler Youtuber'larından Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül’ün başrollerini paylaştığı 'Facia Üçlü' adlı sinema filminin oyunculu özel gösterimi, Şanlıurfa Piazza AVM’de gerçekleştirildi.

        Kent ekonomisine katkısının yanında kültürel ve sanatsal etkinliklerle Şanlıurfa halkının buluşma noktası haline gelen AVM, 24 Ağustos’ta vizyona giren 'Facia Üçlü' filminin yönetmeni Ramazan Özer, senarist ve yardımcı yönetmen Gurbet Gurur Cantürk, başrol oyuncuları Sefa Kındır, Mami Emen, Emre Gül ile filmde rol alan yardımcı oyuncuları, sinemaseverlerle buluşturdu. TME Films ve Efektif Sanat'ın ortak yapımcılığı ile çekimleri Adana, Osmaniye ve Hatay’da gerçekleştirilerek beyaz perdeye aktarılan filmin ekibi, AVM içerisinde ve özel gösterimin yapılacağı sinema salonunun önünde hayranları tarafından alkışlarla karşılandı. Gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten film ekibi, Şanlıurfa halkının sıcaklığının, filmin ikinci serisi çekimleri öncesi kendilerine büyük bir moral verdiğini ifade etti. Türkiye'nin en popüler Youtuber'larından olan filmin başrol oyuncuları Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül, hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Film ekibi, daha sonra sımsıcak bir Adana komedisi olan filmi, salonu dolduran sinemaseverlerle izledi.

        Filmin konusu

        Talihsiz tesadüfler sonucu hayatları kesişen üçlü; Emre'ye dedesinden kalan tarlaları almak için köyün yolunu tutar. Esas plan tarlaların üzerine konmakken Emre'nin muhtarın kızına aşık olmasıyla işler değişir. Kızı elde etmek için denemedikleri yol kalmayan üçlü, işi araba yarışına kadar götürür. Köyde düzenlenen araba yarışının kazananı üçlünün planını tekrar alt üst edecektir.

        TME Films ve Efektif Sanat'ın ortak yapımcılığı ile beyaz perdeye aktarılan 'Facia Üçlü' filminde, Deniz Oral, Hülya Şen, Yakup Yavru gibi usta oyuncular da yer alıyor. Ömer Faruk Bostan, Ahmet Parlak ve Heijan gibi sanatçılar ise müzikleriyle filme renk katıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa