Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son yılların en yoğun turist akınını yaşayan Şanlıurfa'da olası olumsuzlukların önüne geçmek için uygulamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, tarihi çarşılar bölgesinde kaldırım işgali, gürültü ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

        Şanlıurfa'nın 'Turizm şehri' statüsünde daha çok yerli ve yabancı turist ağırlaması için şehir genelinde hayata kazandırdığı projelerle adından çokça söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, turistik bölgelerde görüntü ve gürültü kirliliğinin önüne geçebilmek için işi sıkı tutuyor.

        Tarihi ve turistik bölgelerle birlikte şehrin ana caddeleri üzerinde rutin olarak düzenlenen kontrollere katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak Şanlıurfa'nın turizmde kalkınabilmesi için birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

        Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Halil Kırmızı, Park ve Bahçeler Daire Başkanı İmam Katı, Zabıta Daire Başkanı Burak Küçük, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ve Eyyübiye Belediye Temizlik Müdür Uğur Konak ile birlikte tarihi çarşılar bölgesinde bir dizi temaslarda bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, "Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın turizm şehri olması için her geçen gün çıta yükseltiyoruz. İnsanımız ve şehrimiz bunu hak ediyor. Bu hedefi Şanlıurfalı kardeşlerimiz ile birlikte daha da ileriye taşıyacağız. Bugün de esnafımızı ziyaret ederek şehrimizde olumsuz görüntü oluşturabilecek olası durumları istişare ettik. Esnafımızın da bu konuda destekçi olacağından eminiz. Tüm bunlarla birlikte denetimlerimiz yine devam edecek" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa