Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

        AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter mesajında, Anadolu topraklarını vatan ve yurt yapan Sultan Alparslan’ın liderliğinde elde edilen Malazgirt Zaferi İle Türk milletinin kutlu yürüyüşünün başladığını belirtti. Tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu Türk milletinin bu kutlu yürüyüşünün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki İstiklal Mücadelesinde sürdüğünü ve tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle sonuçlandığını hatırlatan Biter, “Cennet vatanımızın düşman işgalinden kurtuluşu ve ulusumuzun bağımsızlığının ilanı olan 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ncı yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk, yoksulluk ve güç şartlarda kazanılmış onurlu bir zaferdir” ifadelerini kullandı. Biter, mesajında, “Bu hain darbe girişimi, Cumhurbaşkanımızın ve o dönemdeki Başbakanımızın dirayeti, milletimizin desteği, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polis Teşkilatının değerli mensuplarının gayretiyle büyük bir kahramanlık destanı yazılarak önlenmiştir. Türkiye, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine büyük bir birlik ve beraberlik ruhuna sahiptir. Bu duygularla Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerine de yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa