Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Vejdi Kahraman Başkan Atilla’ya bayram ziyaretinde bulundu.

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya bayram ziyaretleri devam ediyor. Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Vejdi Kahraman Başkan Atilla’ya bayram ziyaretinde bulundu. Vekil Demirkaya ve Aday Dayı Kahraman’ı özel evinde misafir eden Başkan Atilla misafirlerine de çeşitli ikramlarda bulunarak ziyaretten dolayı teşekkür etti.

        Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Vejdi Kahraman Ceylanpınar’da yapılan çalışmalardan ve ziyaretteki nezaketinden dolayı Başkan Menderes Atilla’ya teşekkür etti.

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Konutumuzda vatandaşlarımız ve misafirlerimizle bayramlaşmamız devam ediyor. Bugün ise Mardin’den iki özel misafirimiz geldi. Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Vejdi Kahraman bizlere bayram ziyaretinde bulundu. Kendilerine bu nazik ziyaretlerden dolayı da teşekkür ederim” dedi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa