Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar İlçe Kaymakamlığı tarafından Öğretmen Evi bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Düzenlenen program ile ilçe protokolü bayramlaştı.

        Öğretmen Evi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, MHP İlçe Başkanı Ahmet Güneri, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Yıllık, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdoğan, daire amirleri, siyasi parti, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. Burada yapılan bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri şehitlik, ilçe emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı, şehit aileleri, çadırken ve devlet hastanesi ziyaret etti. Protokol bu kurumlarda bulunanlarla da bayramlaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa