Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harran Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

        Harran Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bulunan park ve bahçelerde, çamlık budama, park onarım ve tadilat işlemlerini devam ediyor.

        Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yaptığı açıklamada, vatandaşların Kurban Bayramı’nı daha rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

        Temiz ve yemyeşil bir Harran için Belediye olarak yoğun mesai içerisinde olduklarını belirten Özyavuz, “Bizler mesai saatleri içerisinde birer hizmetkarız. Ama bayramlarda, tatillerde, mesai saatleri dışında park ve bahçeleri kullanan birer vatandaşız. Onun için işimizi büyük bir titizlikle ve severek yapıyoruz. Sadece bayram günlerinde değil, normal günlerde de ilçemizin temizliğine çok önem veriyoruz. Harran ve Harranlı kardeşlerim, her şeyin en iyisine layıktır. Bu vesileyle Tüm İslam aleminin ve Harranlı hemşerilerimin Kurban Bayramını kutluyorum'' ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa