Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Piazza AVM’de “Sanat kareleri” fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergi açıldı.

        Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki alışveriş merkezleri ile Çocuklar Derneği ve Fotopya iş birliğinde gerçekleştirilen “Sanat kareleri” fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergi, AVM’de açıldı. Sahip olduğu ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla hesaplı ve bol seçenekli alışveriş imkanı sunmanın yanı sıra, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapan AVM serginin fotoğrafları, ziyaretçilerden yoğun ilgi görmeye başladı. Sanatın toplumsal yaraları sararak, sevgi, barış ve umut dolu bir dünya için mücadele eden iyileştirici ve dışa vurum gücünün önemine dikkati çekmeyi amaçlayan yarışmanın fotoğraflarını tek tek incelemeden geçmeyen Şanlıurfalı sanatseverler, AVM yetkililerine etkinlik nedeniyle teşekkür etti.

        Yetişkin, ortaokul ve lise öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Sanat kareleri” fotoğrafları sergisi, 19 Ağustos Pazar gününe kadar açık kalacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa