Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi tarafından ilçe genelindeki park ve bahçelerde peyzaj çalışmaları kapsamında on binlerce bitki toprakla buluşturulurken, çocuklar için de 20 parka oyun grubu kurulum çalışmaları yürütülüyor.

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un “yemyeşil Haliliye” hedefiyle çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, devam ettirdiği peyzaj çalışmalarıyla ilçedeki parklarda görsel güzellikler oluşturuyor. Mevsimsel şartlar göz önünde bulundurularak yürütülen peyzaj çalışmaları, ilçe genelindeki park ve bahçelere yayılırken, bu çalışmalarla on binlerce yeni çiçek toprakla buluşuyor. Rengarenk çiçeklerin dikim işlemini, hazırlanan peyzaj planına göre yapan ekipler, dikim işleminin ardından da çiçeklerin ihtiyaç duyduğu sulama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

        20 parka yeni oyun grubu

        Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla oyun grubu bulunmayan veya deforme olan parklar için de çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde 20 parkta eksikliklerin tespiti yapan ekipler, bu parkların oyun gruplarının monte işlemini başlattı. En kısa sürede tamamlanacak olan oyun grupları, parklarda çocukların eğlenceli vakit geçireceği alanlar olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa