Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 88 araçla kentin en büyük araç filosuna sahip olan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personellerle bir araya geldi.

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Aysel Göncü, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli, müdürlük yetkililerinin de yer aldığı buluşmada, 88 araçlık filosuyla kentin en büyük araç filosuna sahip Temizlik İşleri Müdürlüğünün kentte ilk kez hizmete sunulan yeni araçlarıyla ilgili bilgiler alan Demirkol, temizlik işçileriyle de sohbet etti. Temizlik işçilerine, her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Demirkol, tek tek görüştüğü işçilere, yaptıkları fedakar ve cefakar çalışmaları için teşekkür etti. Tertemiz Haliliye için 7 gün 24 saat çalıştıklarını belirten Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak 2014 yılında göreve başladığımızdan sonra araç filomuzu güçlendirdik. Şuanda temizlik noktasında şehrimizin en büyük araç filosuna sahip belediyesiyiz. Temizlik noktasında 88 aracımızla halkımızın hizmetindeyiz. Haftanın 7 günü, günün 24 saatinde Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri, her sokakta, her mahallede halkımızın temiz, sağlık bir ortamda yaşamaları için sokaklarımızı tertemiz yapıyorlar. Belirli aralıklarda ara sokaklarımız da dahil olmak üzere sokak ve caddelerimizi yıkamaktadırlar. Haliliye Belediyesinin temizlik işleri ekipleri, sabahın erken saatlerinden, gecenin son saatlerine kadar her zaman sahadadır. Tertemiz Haliliye noktasında çalışıyoruz. Ayrıca, temizlik filomuza yeni araçlar kattık. Daha öncesinde Şanlıurfa’da hiç hizmet yapmamış araçları filomuza kattık. Kaldırımlarda, caddelerde, sokaklarda bu araçlarımız halkımızın hizmetindedir. Tertemiz Haliliye noktasında çalışıyoruz. Haftanın 7 günü, günün 24 saati halkımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa