Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı ve beraberindeki heyet, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

        AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı'yı Akçakale Belediyesi yeni hizmet binasında karşılayan Belediye Başkanı Ayhan, Milletvekili Özşavlı ve beraberindeki heyete ilçede yapılan hizmetler, hayata geçirilen projeler ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan projeler hakkında kısa bir bilgi verdi. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Ayhan, "Şanlıurfa Milletvekilimiz Halil Özşavlı ilçemizi ziyaret etmesi ve yapılan çalışmaları yerinde görmesi bizleri gayet memnun etmiştir. Şuan içinde bulunduğumuz Akçakale Belediyesi yeni hizmet binası ilçe halkının yaklaşık 50 yıllık ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Sadece yeni hizmet binamız değil bunun yanında Akçakale'mize devasa bir kültür merkezi, engelliler koordinasyon merkezi ve geleceğimiz olan çocuklarımız için kreş ve gündüz bakım evini tamamlayarak hizmete sunduk. Belediyeciliğin tüm gerekliliğini yerine getirerek halkımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz 7/24 esaslı sahada ve çözüm üreten bir anlayışla çalışmaktadırlar. Milletvekilimizin ziyaretleri de bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah her geldiğinde daha güzel ve daha da gelişmiş bir Akçakale göreceklerdir” dedi.

        AK Belediyelerin çalışkan kadroları sayesinde Akçakale ilçesinin gelişip büyüdüğünü bugün kendi gözlerimizle bir kez daha görüyoruz diyen AK Vekil Özşavlı, "Başkanımızın da az önce dile getirdiği hizmetler ve projeler gerçekten de devasa projelerdir. AK Hükümetler ve AK Belediyelerin hizmetleri ortadadır. Belediye başkanımıza yaptıkları bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. AK Kadroların hizmet odaklı çalışacaklarının bir kez daha burada sözünü veriyoruz” diye konuştu.

        AK vekil Halil Özşavlı ve beraberindeki heyetle çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa