Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 150 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesini alan inşaat firmasını ziyaret etti.

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 150 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesini alan ve Ankara'da bulunan firma yetkililerini ziyaret etti. Başkan Menderes Atilla'yı şirketin Yönetim Kurulu Başkanı H. Tuncay Altunsu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Yönetim Kurulu Başkanı Altunsu, ziyaretten dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti. Ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Altunsu, ihalesini aldıkları 150 Yataklı Devlet Hastanesi'nin inşaatına Kurban Bayramı'ndan sonra başlayacaklarını ifade etti.

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Kurban Bayramı'ndan sonra hastane çalışmalarının başlayacağını ifade etti. Atilla, "150 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesini alan Oraka İnşaat'ı ziyaret etti. Ziyaretteki nezaketlerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Altunsu'ya ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Ziyaret sırasında hastanemizin de durumunu konuşma fırsatı bulduk. İhaleye itiraz sürecinin de sona ermesiyle hastane çalışmaları start alacak. Firmamız Kurban Bayramı'nda sonra hastane çalışmalarına başlayacak. Zaten şu anda hastane inşaat alanında çalışacak elemanlar için alan yapım işi başladı. Hastanemiz ilçemize hayırlı ve uğrulu olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa