Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Televizyon dizisi “Kiralık Aşk” filminin jenerik şarkısı olan ‘Sen misin ilacım’ adlı eseri dillerden düşmeyen ünlü popçu Aydilge, Şanlıurfalı hayranlarıyla Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde buluşacak.

        Birbirinden seçkin markalarıyla hesaplı alışverişin yanı sıra, kampanyalar, çekilişler, sosyal ve kültürel etkinliklerle Şanlıurfa halkının buluşma noktası olan Pizza, müzik, sahne ve edebiyat dünyasının ünlülerini sevenleriyle buluşturmayı sürdürüyor. Piazza AVM, bu kez, kendi söz ve bestelerini yapan, hit singlelar çıkaran, aynı zamanda iki roman ve bir öykü kitabı ile başarılı bir yazarlık kariyerine sahip olan Aydilge’yi, hayranlarıyla buluşturmanın hazırlığını yapıyor. Genç yaşına, müzik alanında dört albüm ve ödüllü dizi müzikleri sığdıran Aydilge, 11 Ağustos Cumartesi günü verecek akustik konseri ile Piazza’nın konuğu olacak. “Sen misin ilacım, Ben kalbinde bi kiracı, Yerleşicem sımsıkı ben, Aşk başladı gel hemen” nakaratlarıyla dillerden düşmeyen Kiralık Aşk’ dizisinin jenerik şarkısı ‘Sen misin İlacım’ adlı parçası ile şöhretini taçlandıran Aydilge, en güzel eserlerini Şanlıurfalı hayranları İçin seslendirecek. “Kendi Yoluma Gidiyorum”, “Yalnızlıkla Yaptım”, “Küçük Şarkı Evreni”, “Sobe” ve “Kilit” gibi bir eserleriyle sevenlerinin gönlünde yer eden ünlü popçunun Piazza’da vereceği akustik konser, 11 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

        Aydilge'yi yakından görerek, şarkılarını dinleme fırsatı bulacak olan hayranları, birlikte fotoğraf çektirme şansı da yakalayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa