Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Voleybol 1. Liginin gözde takımlarından Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, iç ve dış ile antrenör transferini gerçekleştirerek, 20182019 sezonu öncesinde transfer hazırlıklarını devam ettiriyor.

        Türkiye Voleybol 1. Ligi 2017 2018 sezonunda iddialı çıkışıyla adından söz ettiren ve lige çıktığı ilk yılda play off’a kalan Haliliye Belediye Spor, yeni sezon öncesinde de transfer konusunda çalışmalarını devam ettiriyor. İç transferde Cihan Karakuş, Ömer Kurtay, Ömer Aslan, Fatih Yiğiter ile anlaşan Haliliye ekibi, başantrenör olarak Akif Gürgen’i de renklerine bağladı.

        Dış transfer çalışmalarını da devam ettiren Haliliye Belediye Spor, pasörde Burak Köse, ortada Berk Yılmaz, köşede Berke Tan ve liberoda Tuncay Hızar ile sözleşme imzaladı. Haliliye ekibi, masör olarak da Bekir Özgünül ile anlaşma sağladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa