Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA'nın Halfeti ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 12 kişi yaralandı.

        Kaza, öğleden sonra Dutluca Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Muhittin Birlik (48) yönetimindeki 27 U 8676 plakalı minibüs, Ali Boyatan (38) yönetimindeki 63 LL 144 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada sürücüler ile yanlarında bulunan Emine Boyatan (28), Edibe Boyatan (48), Büşra Nur Boyatan (5), Müslüm Boyatan (70), Muhammet Miraç Boyatan (2), Fatma Aksoy (33), Hasan Efe Aksoy (7), Merve Aksoy (13), Elif Sena Sevinç (14) ve Murat Aksoy (34) yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Halfeti Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa