Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sadettin Bilgin'in Halfeti ve Birecik ile ilgili açıklaması üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bir açıklama yaptı.

        Çiftçi açıklamasında, "Birecik ve Halfeti ilçelerimiz yıllardır Şanlıurfa'mıza bağlıdır. Şanlıurfa olarak yıllardır her iki ilçemizin de bizlere bağlı olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Şanlıurfa ile Gaziantep'in doğal sınırını Fırat Nehri çizmektedir. Fırat'ın doğusu Şanlıurfa'ya aittir ve Şanlıurfa'dan hizmet almaktadır. Halfeti ve Birecik ilçelerimiz Şanlıurfa'nın turizmdeki gözbebeğidir. Söz konusu talep şahsi bir taleptir ve Birecik ile Halfeti Şanlıurfa'mızın ilçeleri olarak kalmaya devam edecektir. Biz de diğer değerlerimizde olduğu gibi bu iki ilçemizin de turizmde yükselen değer haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Kamuoyunun bilgilerine sunulur" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa