Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin Adnan Menderes Mahallesi'nde ikamet eden, tır şoförü 6 çocuk babası Abdullah Barak'ın (50), Irak'ta karıştığı bir trafik kazası sonucu 15 gündür rehin tutulduğu iddia edildi.

        Görgü tanıklarının iddiasına göre, Iraklı bir şoförün Abdullah Barak'ın kullandığı tıra, arabayla çarpmasına rağmen suçlu görüldüğü ve bunun karşılığında 10 bin dolar istendiği ifade edildi.

        “Eşimin serbest kalması için 10 bin dolar istiyorlar”

        Abdullah Barak'ın eşi Şaha Barak, yetkililerden yardım talep ederek, "Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesleniyorum. Bizlere yardım etsin. Milletvekillerine sesleniyorum. Buradan herkese sesleniyorum. Bizlere yardım etsinler. Kocam 15 gündür Irak’ta rehin tutuluyor. Eşimden haber alamıyoruz. Eşim bir sefer benimle konuştu. Bana gelin beni kurtarın dedi. Bir araba eşimin kullandığı tıra arkadan çarpmış, eşimin suçu olmadığı halde suçlu gösteriliyor. Şu anda ondan para istiyorlar. Serbest kalma bedeli için 10 bin dolar istiyorlar. Bu para verilmese eşimi bırakmayacaklar. Herkes biliyor suçsuz olduğunu. İnternette görüntüleri çıkmış. Tırın arkasından arabanın çarpma görüntüleri var. Eşimin serbest kalması için bizden 10 bin dolar istiyorlar" dedi.

        Abdullah Barak'ın kızı Cemile Barak ise, “Lütfen babamı kurtarsınlar. Ben babamı istiyorum. Babamın kurtulmasını istiyorum. Yaklaşık 20 gündür perişan haldeyiz. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Babamı kurtarsınlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok seviyorum. Bizden çok para istiyorlar. Bizde o kadar para yok. Babam suçsuz yere hapiste. Babamın kurtarılmasını istiyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa