Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da sıcaktan bunalan çocuklar, tüm uyarılara rağmen parklarda bulunan süs havuzlarına girerek serinledi.

        Türkiye’nin en sıcak illeri arasında bulunan Şanlıurfa’da hava sıcaklığının 45 dereceyi aşmasıyla, çocuklar kendilerini süs havuzlarına atarak serinledi. “Havuza girmek tehlikeli ve yasaktır” uyarılarına aldırış etmeden süs havuzlarında serinleyen çocuklar, sıcaklığının bunaltıcı olduğunu ve bu şekilde serinlediklerini söyledi.

        Eyyüp Derin isimli çocuk, “Havalar sıcak olduğu için havuza giriyoruz. Hava sıcak olmasaydı girmezdik. Havuzların altı yosun tuttuğu için terlikle gidiyoruz. Havuza çıplak ayakla girsek kayabiliriz, düşebiliriz. Havalar sıcak olduğundan dolayı buradaki havuzlarda yüzüyoruz” dedi.

        Çocuklardan Ahmet Demir ise “Şanlıurfa çok sıcak. Sıcaklıkta ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bunaltıcı sıcaklıklardan dolayı kendimizi havuzda serinletiyoruz. Havuz tehlikeli olabilir ama bunaltıcı sıcaktan dolayı giriyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa