Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da okuma alışkanlığını yaymak ve gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve İl Kültür Müdürlüğü iş birliği ile Hilvan’da yapacağı Halk Kütüphanesi için protokol imzaladı.

        Okuma alışkanlığını kazandırmak ve gençlerin eğitimine katkıda bulunmak için Şanlıurfa’da birçok proje başlatan Büyükşehir Belediyesi her ilçede yapmayı hedeflediği Halk Kütüphanesi için çalışmalarına hız verdi. Hilvan Yeni Mahallede yapılacak olan Hilvan Halk Kütüphanesi için Şanlıurfa Valiliğinde gerçekleştirilen protokole, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve İl Kültür Müdürü Aydın Aslan katıldı.

        Öğrencilerin sanal ortamda araştırma yapmalarına olanak sağlayacak bilgisayarların da bulacağı Modern Kütüphane 3 Bin metrekare alan üzerine kurulu olacak ve dünya klasiklerinden Türk edebiyatı klasiklerine uzanan eserler ile Hilvanlıların hizmetinde olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa