Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Hilvan'daki esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlattı.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan'a çıkarmada bulundu. Her gün farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek büyükşehir belediyesinin çalışmalarını değerlendiren Çiftçi, Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçiminin önemini anlattı. İlk olarak Hilvan esnafını ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Çiftçi, ardından Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförler Odasına geçerek, büyükşehir belediyesinin hizmetlerini aktardı. Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık birlikte Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şefik Bakay'ın Hilvan'da düzenlediği esnafla istişare programına katılan Çiftçi, burada Hilvanlı esnafa 24 Haziran seçiminin önemini ve büyükşehir belediyesinin ilçede sürdürdüğü çalışmaları anlattı.

        "Hükümetimizin her zaman esnafımıza önem veriyor"

        Burada esnafı dinleyerek taleplerini not alan Çiftçi, esnaf ve belediyeler bir bütün içerisinde olduklarına değinerek hükümetin esnafa verdiği önemi anlattı. Gerçekleştirdiği konuşmada Çiftçi, "Esnaf ve Belediyeler bir bütün içerisindedir. Belediyeler şehri güzelleştirdiği takdirde esnafımız gün yüzüne çıkar. Bir bulvarı ve caddeyi güzelleştirdiğimizde esnafta kendini yenilemeye iş yerini güzelleştirmeye başlıyor. Her zaman söylediğimiz gibi şehirlerimizin sahibi esnaflarımızdır. Hükümetimiz tarafından esnafa verilen değer ve sağlanan krediler görülmekte. Büyükşehir Belediyesi olarak Hilvan'ımıza çok güzel yatırımlar yaptık. Bizim Büyükşehir Belediyemizin kaynakları ile Hilvan içme suyu arıtma tesisini yapamazdık. Bunu yapabilmemiz için illere bankasına borçlandık. Bir çok ilimiz dahi içme suyu arıtma tesisine kavuşmazken biz ilçelerimize bunu yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız Şanlıurfa'da hiç bir şeyi eksik etmiyorlar. Hükümetimiz bu projelerimizi onaylamasa yatırımlarımızı yapamayız. Aynı şekilde Hilvan çöp aktarma istasyonumuz şuanda onay aşamasında, Allah'ın izni ile çöplerimiz artık bilinçsizce atılmayarak enerjiye dönüştürülecek. Aynı şekilde hazırlamış olduğumuz projelerden birileri, Terminal, Şehir Parkı ve Kültür merkezi, Kütüphane, İlçe Büyükşehir Hizmet Binası ve Cami yapacağız. Bunda bizler değil Hilvanlı kardeşlerimiz kazanacak" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa