Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfalı 8 yaşındaki Atahan Uyaroğlu, Sıfır Atık projesi kapsamında hazırlayıp gönderdiği hediyeyi beğenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın kendisini tebrik etmesinin mutluluğunu yaşıyor.

        Şanlıurfa'da yaşayan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Atahan Uyaroğlu, ödev olarak Sıfır Atık Projesi kapsamında yediği dondurma çubuklarından resim çerçevesi yaptı.

        Uyaroğlu, ödevi sınıfta beğeni toplayınca üzerinde resmi olan çerçeveyi bir mektup eşliğinde Sıfır Atık Projesi kapsamındaki çalışmalara öncülük eden Emine Erdoğan'a gönderdi.

        Emine Erdoğan'ın hediyeden duyduğu memnuniyeti sosyal medya üzerinden dile getirmesi, küçük Atahan'ı sevindirdi.

        Uyaroğlu, AA muhabirine, "Ödevim vardı, ben de o kapsamda çalışma yaptım. Sıfır Atık Projesi aklıma geldi, ödevi öyle yaptım. Yazımı yazıp, çerçevemi yaptım. Emine teyzeye yolladım. Onun da beğenmesiyle çok mutlu oldum. Emine teyzenin bana geri döneceğinden hiç haberim olmadı. Bana dönebilir mi diye düşünüyordum, döndü, ben de çok mutlu oldum." dedi.

        Emine Erdoğan sosyal medya hesabındaki paylaşımında Atahan Uyaroğlu için şu ifadeleri kullanmıştı:

        "Güzel yavrum Atahan, dondurma çubuklarından yaptığın hediyen beni çok mutlu etti. Yeşil ve mavi yarınları senin gibi Sıfır Atık hareketine duyarlı çocuklarımız inşa edecek. Arkadaşlarına örnek olduğun için seni gönülden tebrik ediyor, Tayyip dedenle birlikte gözlerinden öpüyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa