Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da, sahipsiz köpekten kaçmak isterken yola çıkan ve düşen çocuk, aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

        Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesi'nde bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, okuluna giden kız çocuğu, kaldırımda yürüdüğü sırada çevresine 5 köpeğin gelmesi üzerine korku yaşadı.

        Köpeklerden birinin üzerine doğru koşması sonucu panikle yola fırlayan küçük kız, karşıya geçerken düştü. Bu sırada bir kamyonetin manevra yaparak durmaya çalışması ve küçük kızın aracın altında kalmaktan son anda kurtulması kameraya yansıdı.

        Görüntülerde, çevredeki vatandaşların çocuğun yanına gelerek yardımcı olmaları ve köpeklerin uzaklaştırılması da yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa