Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, ülke ve kent gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

        Türkiye'de ve bölgede devam eden büyük projelerin bir an önce bitirilmesi gerektiğini ifade eden Yapıcıoğlu, özellikle sulama ve tarıma yönelik yatırımların istihdamı artırmada etkili olacağını belirtti.

        Yapıcıoğlu, Türkiye'nin Mısır ve Suriye ilişkilerine yönelik ise şöyle konuştu:

        "Türkiye onlarla ilişki kurmalıdır. 'Zinhar onlarla ilişki kurmamalı' yaklaşımı doğru değildir. Onlarla ilişki kurmazsanız da emperyalistler onlarla ilişki kurup istedikleri şekilde yönlendirmeleri konusunda gerekli tüm oyunları ve dolapları çevirirler. Bizim söylediğimiz hiçbir şart altında ümmet coğrafyasında herhangi bir sorun emperyalistlere havale edilmeden ve şiddete başvurulmadan mutlaka çözülmelidir. Bütün sorunların bu şekilde çözülmesi için bir gayret ortaya konmalıdır. 'Kendi aranızdaki sorunları oturarak konuşarak çözün ve emperyalistlere havale etmeyin' diye çağrılarda bulunduk."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa