Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - İslam Ülkeleri Turizm Başkenti seçilen Şanlıurfa’nın 2023 yılına hazırlıkları kapsamında, sanat alanında yapılması gereken çalışmalar düzenlenen çalıştayla değerlendirildi.

        Kültür ve Sanat Platformundan yapılan açıklamaya göre, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'nin öncülüğünde Kurtuluş Müzesi'nde gerçekleştirilen kültür sanat çalıştayına,Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve farklı sanat dallarındaki 50 sanatçı katıldı.

        Milletvekili Cevheri, Şanlıurfa'nın yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tanıtımının çok önemli olduğunu belirterek, bu etkinliği önemsediklerini kaydetti.

        Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise her zaman sanatın ve sanatçıların destekçisi olduklarını aktararak, her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

        Çalıştayda sanatçıların beklentileri ve önerileri ile kentin tanıtımına yönelik projeler ele alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa