Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ev sahipliği yapması için modern ve günün koşullarına uygun rehabilitasyon merkezinin ikincisi inşa ediliyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sokak Hayvanlarının Yeri Barınaklardır" talimatları doğrultusunda çalışmalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün direktifleriyle Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezini tamamlayarak hizmete aldı. Ekiplerce Haliliye ilçesi Bakımlı Mahallesi'nde yapımı devam eden "Merkez Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi" projesinde ise sona yaklaşıldığı belirtildi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı koordinesinde, 10 bin metrekare alan içesinde 3 bloktan oluşan kapalı ve yarı açık alan halinde tasarlanan merkezde, hayvan ilk kabul ve bakım ünitesi, açık etkinlik alanı, karantina bölümü, yıkama bölmeleri, veteriner hekim odaları, ameliyathane, röntgen odası, kuru yem deposu, kedi ve köpek evi, mutfak ve personel odaları yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa