Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da 3 şüphelinin bir büfedeki meşrubat dolabından aynı gece iki kez meşrubat çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

        Merkez Haliliye ilçesinde Atatürk Bulvarı Ahmet Bahçıvan İş Merkezi'nin altında bulunan bir büfede hırsızlık olayı yaşandı.

        Büfe sahibi Mehmet Mankal, polise şikayetçi oldu.

        Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, kimliklerini tespit ettiği 3 şüpheliyi yakaladı.

        Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Görüntülerde, gece saatlerinde büfenin önüne gelen 3 kişinin, çevreyi kontrol ettikten sonra meşrubat dolabının kilidini kırdığı görülüyor.

        Dolabı açan 3 kişi meşrubat aldıktan sonra oradan uzaklaşıyor. Sabaha karşı büfenin bulunduğu yere tekrar gelen zanlılar bu sefer de meşrubatların tamamını yanlarında getirdikleri poşete koyarak, kaçıyor.

        Büfe sahibi Mankal, daha önce de benzer hırsızlık olayları nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, bölgede güvenlik önlemi alınmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa