Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Suriyeli kanaat önderleriyle bir araya geldi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, buluşmada kanaat önderlerini dinleyen Vali Ayhan, iki ülke insanlarının binlerce yıla varan bir süreç içerisinde kardeşlik hukuku ile bugünlere geldiğini ifade etti.

        Türkiye'nin her zaman mazlumdan yana duruş sergilediğini ve bunun en güzel tanıklarının Suriyeli misafirler olduğunun altını çizen Vali Ayhan, şunları kaydetti:

        "Suriyeli misafirlerimizle birlikte ensar ve muhacir tadında yaşam sürdürmeye devam ediyoruz. Suriye'deki durumun normale dönmesi ve buradaki kardeşlerimizin ülkelerine dönmesine kadar bu durumun sürmesini istiyorum. Sorumluluk alanımızda olan bölgelere zaman elverdikçe ziyaret ediyorum. Güvenlik ve asayişler ile sağlıktan diğer sosyal faaliyetlere ve ekonomik gelişmeye kadar güvenli bölgeleri destekliyor ve bu bölgenin ihya olmasını istiyoruz. buluştu. Suriyeli misafirleri dinleyen Vali Ayhan "Ensar ve muhacir tadında bugüne kadar gelen ilişkilerin sürmesini ve misafirlerimizin yapılan provokasyonların içinde olmamalarını istiyorum."

        Vali Ayhan, daha sonra katılımcıların talep ve önerilerini dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa