Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da özel bir engelli bakım merkezinde kalan kişiler, trafodan dumanlar çıkması üzerine yangın riski nedeniyle tahliye edildi.

        Alınan bilgiye göre, Karaköprü ilçesindeki merkezin trafo bölümünden dumanlar çıktığını gören yetkililer durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

        Merkezde kalan 17 kişi polis ve sağlık görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı. İtfaiye ekipleri ise olaya müdahale etti.

        Dumandan etkilendiği öğrenilen bazı engelliler ambulanslarla hastaneye götürüldü. Durumları iyi olduğu belirtilen diğer merkez sakinleri ise başka yerlere götürüldü.

        Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da söz konusu merkeze gelerek olayla ilgili bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa