Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sandra Bullock'tan şaşırtan karar: Ara veriyorum! - Dünyadan magazin haberleri
        • 1

          Kariyeri boyunca birçok unutulmaz karaktere hayat veren Sandra Bullock, son açıklamasıyla hayranlarını üzdü. Ünlü aktris, psikolojik ve ruhsal olarak tükendiğini, bu yüzden de bir süre oyunculuğa ara vereceğini dile getirdi.

        • 2

          "ÇOK DAHA HAFİF BİR PROGRAM SÜRDÜRECEĞİM"

          Evlat edindiği iki çocuğu bulunan Bullock, "The Hollywood Reporter" ile yaptığı röportajda yakın gelecekte, eskisinden çok daha hafif bir program sürdürmeyi umduğunu belirtti.

          30 yıllık sinema kariyeri boyunca 50'nin üzerinde film için kamera karşısına geçen Sandra Bullock, sağlıklı kararlar verebilecek durumda olmadığını ifade etti.

        • 3

          "BAŞKASININ PROGRAMINA BAĞLI OLMAK İSTEMİYORUM"

          "Akademi" ve "Altın Küre" dahil birçok ödüle layık görülen Bullock, daha önce de verdiği röportajda geçici bir süre için mesleğine ara vermek istediğini söylemişti.

          Bir süredir fotoğrafçı Bryan Randall ile mutlu bir birliktelik sürdüren Sandra Bullock, bu kez de başkasının programına bağlı olarak yaşamak istemediğinin altını çizdi.

        • 4

          "BİTTİM, TÜKENDİM!"

          2010'da "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar'a layık görülen ünlü oyuncu, "Bittim, tükendim. Sağlıklı kararlar verebilecek durumda değilim." açıklamasını yaptı.

        • 5

          "İŞİM BENİM İÇİN KOLTUK DEĞNEĞİ GİBİ OLDU"

          Kariyeri boyunca elde ettiği başarıdan memnun olduğunu da gizlemeyen Bullock, bu durumun kişisel yaşamına etkileri konusunda endişeleri olduğunu söyledi.

          Sahip olduğu şöhret ve kariyeri konusunda ise şanslı olduğunu belirten Sandra Bullock, "İşim benim için koltuk değneği gibi oldu." diye konuştu.

        • 6

          ÇOCUKLARINA VAKİT AYIRACAK

          11 yaşında Louis adında bir oğlu ve 8 yaşında da Laila adında bir kızı olan Sandra Bullock, "Güzel çocuklarım var. Onlara bakmayı tercih ediyorum. Onlarla anılar biriktirmeyi tercih ediyorum." ifadelerini kullandı.

          Yıldız isim, ayrıca emekli olmayacağını fakat bir süre için kameralardan uzakta bir yaşam sürdüreceğini belirtti.

          Fotoğraflar: AA, AP,

        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa