Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Terme Belediyesi, yeni tip korona virüs (Kovid19) salgınının ülkede etkisini gösterdiği ilk günden itibaren aldığı tedbirler ve yürüttüğü çalışmaları yeni normalleşme sürecinde de devam ettiriyor.

        Terme Belediyesine bağlı ekipler, ihtiyaç duyulan her an ilçenin dört bir yanında temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Korona virüs tedbirlerini en üst seviyede tutan Terme Belediyesi, halkın yoğun kullandığı alanlar, işletmeler, kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmasını titizlikle yürütüyor.

        Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekipleri, toplum sağlığı için çalışıyor. Özel kıyafetli ve maskeli dezenfekte timleri, çalışmalar kapsamında insan sağlığına zarar vermeyen Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ve Dünya Sağlık Örgütü onaylı ürünler kullanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa