Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Samsun Üniversitesi (SAMÜ) öğretim üyeleri tarafından her hafta bir film çevrimiçi ortamda yapılacak toplantılarda analiz edilecek.

        SAMÜ Düşünce ve Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Fragmanter Film Okumaları” etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlikte sinemanın büyülü dünyası çok daha yakından incelenecek. Filmdeki görsellik ve senaryonun yanı sıra bunların anlatım ve aktarım biçimleri ele alınacak. Anlatımı destekleyen unsurların içerdiği anlamlar ve oluşturduğu etkiler üzerinde konuşulacak.

        İlk etkinlik 9 Haziran Salı günü Dr. Servet Gündoğdu moderatörlüğünde yönetmenliğini Terrence Malick’in yaptığı “A Hidden Life / Gizli Bir Yaşam” adlı film ile başlayacak. 7 hafta sürecek etkinlikte her hafta bir film ele alınacak. Filmi daha önceden izleyen katılımcılar yapacakları analizlerle filmlerin deşifresinde bulunacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa