Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesini ziyaret etti. Polislerle öğle yemeğini karavanadan yiyen Başkan Zihni Şahin, "Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

        Polislerle karavana yemeği

        Başkan Zihni Şahin, bugün öğle saatlerinde Özel Harekat Şubesini ziyaret etti. Özel Harekat Şube Müdürü Murat Özuğur'un karşıladığı Başkan Zihni Şahin daha sonra yemekhaneye geçerek polislerle birlikte karavanadan öğle yemeği yedi. Başkan Şahin, yemek sonrası özel harekat polisleriyle bir süre sohbet etti. Samsun'da polis teşkilatının çok başarılı çalışmalara imza atarak vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini söyleyen Zihni Şahin, "Gücünü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunlarından ama en önemlisi halkından alan Türk polisi, ülkemizin her yerinde olduğu gibi Samsun'da halkının hizmetinde. Halkımızın huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren polislerimiz için ne kadar teşekkür etsek azdır. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor. Görevleri başındaki tüm polislerimize de sonsuz başarı dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa