Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karadeniz Rumeli Dernekler Federasyonu ile Samsun Mübadele Derneği yöneticileri, Balkan Tarihi Kongresi'ne verdiği destek nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür etti.

        Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Kemal Altunsoy, Samsun Mübadele Derneği Başkanı Olcay Yanık ile federasyon ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i ziyaret etti. Federasyon ve dernek yöneticileri, 12 Aralık tarihlerinde Samsun'da 12'ncisi düzenlenen Balkan Tarihi Kongresi'ne verdiği destek ve katılımından dolayı Başkan Zihni Şahin'e teşekkür etti.

        “Atalarımızdan kalan gururlu miras”

        Balkan tarihini tüm yönleriyle masaya yatıran kongrenin 12'nci kez Samsun'da yapılıyor olmasının önemine dikkat çeken Başkan Zihni Şahin, "Bu kongreler bilimsel yönleriyle de geçmişten geleceğe ışık tutacaktır. Balkanlardan Kafkaslar'a, atalarımız, gittikleri her yerde bizlere önemli miraslar bırakmıştır. Bunlar, utanılacak değil gurur duyulacak miraslardır. İşte bu nedenledir ki, mübadele döneminde Anadolu'ya gelenlerin tarihlerine, köklerine bu kadar çok sahip çıkmaları önemlidir. Ben de Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonunun ve Samsun Mübadele Derneğinin çok değerli yöneticilerini, böylesine önemli, böylesine büyük bir etkinliğe imza attıkları için kutluyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa