Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Belediyesi tarafından gençlerin ve öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabildikleri “Bilgi ve Teknoloji Evi” yeni eğitim ve öğretim yılına hazır.

        Bafra Belediyesi Alpaslan Türkeş Parkı bünyesi içerisinde bulunan Bilgi ve Teknoloji Evi, geçen dönem öğrencilerin ve gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı. Bafra Belediyesi, gelen talep ve istekleri göz önüne alarak yeniden dizayn edilen Bilgi ve Teknoloji Evinde bu yılda birçok öğrencinin yararlanması amaçlıyor.

        Bilgi ve Teknoloji Evinin gençlerin ve özellikle öğrenciler için çok önemli bir hizmet olduğunu çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Hizmetlerimizin öznesinde çocuklarımız ve gençlerimiz var. Onlara imkan sağlamak, fırsat vermek, sorunlarına çözüm bulmak bizlerin görevi. Bu düsturda hayata geçirilen Bilgi ve Teknoloji Evimizin 20182019 eğitim ve öğretim yılında beklentilere tam olarak cevap verebilmesi için gerekli çalışmalar ve düzenlemelerimizi tamamladık. Daha önce olduğu gibi çocuklarımız yeni dönemde de Bilgi ve Teknoloji Evi’mizden ücretsiz faydalanacaklar” şeklinde konuştu.

        Bafra Belediyesi Bilgi ve Teknoloji Evinde gençler ve öğrencilerin araştırma yapabileceği, dersleri ile ilgili bilgi edinebileceği bilgisayarlarla donanmış alanın yanında, çalışma ve okuma salonu ve Şehit Öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ın isminin verildiği bir de Kütüphane bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa