Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'da düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 2 kişi mahkemece tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde bir çay ocağına düzenledikleri operasyonda 'uyuşturucu ticareti' yaptıkları tespit edilen Furkan D., Yusuf T.A. ve Ufuk B.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 95 adet ekstasy uyuşturucu hap, 14 adet uyuşturucu özelli bulunan kapsül ve 6 adet uyuşturucu paketlemede kullanılan kilitli poşet ele geçti.

        Narkotik ekipleri, Canik ilçesi Hacıismail Mahallesi'nde yaptıkları istihbarı çalışmalarda 5 kişiye bonzai sattıkları tespit edilen Mehmet A. ve Berkan B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 9,24 gram esrar maddesi ve 0,14 gram bonzai ele geçirildi.

        Meydana gelen 2 ayrı uyuşturucu operasyonuyla ilgili gözaltına alınan toplam 5 şahıs Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Mehmet A. ve Berkan B. "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Furkan D., Yusuf T.A. ve Ufuk B. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa