Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, beyaz masada belediyeye gelen misafirleri ve ziyaretçileri kendi karşıladı.

        Belediyecilik anlayışını sil baştan yazan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kısa sürede Belediye ile vatandaşları birleştirmeyi başardı. Tekkeköy Belediyesinin kapılarının AK belediyecilikle birlikte vatandaşlara açıldığına vurgu yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy halkı 2014 yerel seçimlerinde en doğru kararı vererek ilçemizi AK belediyecilikle buluşturdu. O gün ilçemiz için bir milat sayılır. İlçe tarihinde ilk defa belediye iktidar ile buluştu. Ardından ilçemizde hizmet rüzgarları her alanda esmeye başladı. Eğitim, sağlık, ulaşım, alt yapı ve üst yapı gibi birçok alanda dev hizmetler ardı ardına ilçemizde hayata geçti" dedi.

        Tekkeköy Belediyesini vatandaşların evi olarak gördüğüne dikkat çeken Başkan Togar, şunları söyledi:

        “Belediyemizdeki birçok tabu bizim ile birlikte yıkıldı. Gönül kapılarımız gibi belediyemizin kapıları da vatandaşlarımıza sonuna kadar açıldı. Halkımız bizi her yerde rahatça bulup derdini, talebini anlattığı gibi belediyemizde de her an bize ulaşıyor. Halkı günlerimiz dışında beyaz masada da vatandaşlarımızı karşılayıp birlikte taleplerini çözüme ulaştırıyoruz. Bu gün gelmiş olduğumuz noktada herkesin payı var. En büyük ve en önemli payda ilçemizde yaşayan halkımızdır. Her karış hizmette emekleri, fikirleri en önemlisi hayır duaları var. Bizlerde halkımıza layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa