Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kazada ağır yaralanan genç kadın tedavi altına alındığı Samsun'daki hastanede hayatını kaybetti.

        Kaza, Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde 14 gün önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Çorum yönünden Amasya’ya seyir halinde olan Hayri Özer (52) yönetimindeki 34 LP 9754 plakalı otomobil, Gümüşhacıköy Bademli köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole uçmuş, kazada araç sürücüsü Hayri Özer ve kızı Kübra (22) olay yerinde, eşi Zübeyde (48) ise ambulansla kaldırıldığı Gümüşhacıköy Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiş, Şule Gökel, Esadullah Hamza Taşkıran (6), Fatma Taşkıran (27) ve Ayşenur Taşkıran yaralanmıştı.

        Ağır yaralanan ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan Fatma Taşkıran yapılan müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa