Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUNSPOR Başkanı İsmail Uyanık, bulundukları lige saygı duyduklarını belirterek, "Şimdi yüksek hedeflere doğru kanatlanma zamanıdır" dedi.

        2018-2019 sezonunu dün akşam düzenlediği görkemli bir törenle açan TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Samsunspor, Yeni Orduspor ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı. Sezon açılışında bir konuşma yapan Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, bulundukları lige saygı gösterdiklerini ifade ederek, "Kısmette yıllar sonra; 53 senelik tarihinde Samsunspor olarak bunları yaşamak da varmış. Açılışını bir 3'üncü lig sezonu öncesinde burada beraber yapmak varmış. Kısmette görülecek günler varmış, yaşanacaklar varmış. Bulunduğumuz lige saygı gösteriyoruz. Biz burada kalıcı olmamalıyız. Yüksek hedeflere doğru kanatlanma zamanıdır. Çok fazla konuşmak istemiyorum, sadece bir şiir okumak istiyorum size" diyerek Murathan Mungan'ın 'Göç Yolları' şiirini okudu. Başkan Uyanık'ın okuduğu şiirin ardından 'Gazamız mübarek olsun' sözleri taraftarlardan büyük alkış aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa