Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Bafra Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen “Motosiklet Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye Stunt (Motosiklet Akrobasi) Şampiyonu Birkan Polat’ın gösterisi büyük beğeni aldı. Polat, gösteri sırasında yağmur nedeniyle ıslanan zeminde motosikletin kayması sonucu yere düşerek yürekleri ağza getirdi.

        Bafra’da ilk defa "Çocuk İstismarına Hayır, Çocuk Susar Sen Susma, İstismara Sessiz Kalma" sloganı ile Motosiklet Festivali düzenlendi. Festivale katılmak için sabah erken saatlerde gelen motosiklet tutkunları Çamlık Mesire Alanında kayıt işlemlerini gerçekleştirerek kamp alanında kalacakları alanda çadır kurdu. Kamp alanına yerleşen motosiklet tutkunları Samsun girişinde oluşturdukları kortejle başlatıkları şehir turu 15 Temmuz Şehitler Meydanında son buldu.

        Burada uyarılarda bulunan İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, “Bu birinci festival çok dikkat etmemiz lazım. Birinci olduğundan dolayı devamını gelmesini istiyorsak güzel bir reklam yapmamız gerekiyor. Bunun için sizin düzeniniz önemli. Kortejden kopan arkadaşlarım lütfen ters yönlerden devam etmesin. Çıkışta kendince gösteri yapan arkadaşlarımız var. Bunları yapmayalım. Bu kortejdeki önemli konu 'çocuk istismarına hayır' anlamına uygun bir şekilde düzenimizi göstererek devam edelim ki bundan sonra Bafralı vatandaşlarımızın da bize olan desteği devam etsin” ifadelerini kullandı.

        İlçe Emniyet Müdürü'nün konuşmasının ardından Birkan Polat’ın stunt gösterisi izleyenlere zevkli ve heyecanlı dakikalar yaşattı. Motosikletle yaptığı bir birinden ilginç gösteriler ile izleyenleri büyüledi. Polat gösterisi esnasında yağan yağmur nedeniyle ıslanan zeminde motosikletin kayması sonucu yere düşerek yürekleri ağza getirdi. Yere düşen akrobasi cambazı Birkan Polat kalkarak gösterisine devam etti. Gösterisi esnasında taşıdığı "Bana Yapılanları Görmezden Gelme” pankartı büyük alkış aldı. Gösterisini tamamlayan Birkan Polat, hayranlarına posterini imzalayarak verdi.

        Festival, akşam mesire alanında yakılan kamp ateşinin ardından Taner Eyüpoğlu ve Adnan Yılmaz’ın söyleyeceği Karadeniz şarkıları eşliğinde devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa