Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsunspor'un yeni transferi Erhan Kartal, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek, "Başarıya giden yolda tüm arkadaşlarım ile birlikte kenetlendik. Verilmiş bir sözümüz var, şampiyon olacağız" dedi.

        Yeni sezon hazırlıkları için Erzurum'da bulunan Samsunspor'da yeni transferlerden Erhan Kartal, umut dolu mesajlar verdi. Adana Demirspor'dan transfer edilen Erhan Kartal, üst liglerden de çok sayıda teklif olmasına rağmen, Samsunspor'u tercih ettiğini belirterek, "Samsunspor'u tercih etmemdeki en büyük etken, bu projeye olan inancımdı. Bu konuda ikna oldum. Geçen süre içinde de ne kadar doğru bir karar aldığıma yönelik gelişmeler yaşadım. Samsunspor hedefleri olan bir takım. Kulübüm, bu hedeflere ulaşırken katkım olursa ne mutlu bana. Kulübümüz büyürken ben de oyunculuğumu büyütmek istiyorum. Bunun için burada her koşul uygun" açıklamasında bulundu.

        Samsunspor taraftarlarına da çağrıda bulunan Kartal, takımı her koşulda desteklemelerini isteyerek, "Bize güvensinler. Başarıya giden yolda tüm arkadaşlarım ile birlikte kenetlendik. Verilmiş bir sözümüz var, şampiyon olacağız. Olmak zorundayız. Zira bulunduğu yer, böylesi büyük bir camianın bulunacağı yer değil" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa