Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde öldürülen TİKKO üyesi teröristin Bafra Asri Mezarlığına defin edileceği yolundaki söylentilere son noktayı koydu. Kılıç, “Teröristin cenazesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

        Başkan Kılıç, “Devletimizin bekası için mücadele eden; askerimiz, polisimiz diğer güvenlik güçlerimizin aynı zamanda masum halkımızın canına kast eden hiçbir hainin cesedini Baframız toprağı asla kabul etmez. Söz konusu hainin belediyemiz kontrolündeki mezarlıklardan birine defin edileceğine dair söylentiler asılsızdır” ifadelerini kullandı.

        "O hainin cesedi bu toprakları kirletemeyecek"

        “Bafralı hiçbir zaman devletine milletine ihanet edecek bir pervasızlığın içinde bulunamaz” şeklinde tepkisini dile getiren Başkan Kılıç şunları söyledi:

        “Asri Mezarlığımızda bulunan şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak böyle bir uygulama içinde asla olmayız. Vatandaşımızın konuya hassasiyetini saygı ile karşılıyoruz. Bilinmesini istiyoruz ki o hainin cesedi bu toprakları kirletemeyecek.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa