Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince eksikleri tespit edilen 20 araca, 1 haftada toplam 81 bin 622 lira para cezası kesildi.

        Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce kamuoyunda makas atma diye tabir edilen tehlikeli şekilde şerit değiştiren, modifiye edilen, çevreyi rahatsız edecek derecede gürültü çıkaran, abartılı egzozlu olarak tabir edilen araçlar ve drift atan araçlar üzerinde aylık kontrol programında belirtilen rutin kontrollerin haricinde özel denetimler yapılarak 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu, bağlı yönetmelik ve diğer mevzuat uyarınca ihlali tespit edilen araç ve sürücülerine ilgili maddelerden gerekli idari yaptırımlar uygulandı.

        Bu kapsamda 31 Temmuz ile 7 Ağustos tarihleri arasında yapılan özel uygulamalarda 443 araç kontrol edildi. İhlal ve eksiklikleri tespit edilen 280 araç ve sürücü hakkında ilgili mevzuat uyarınca toplam 81 bin 622 lira idari para cezası uygulanarak, 41 araç eksiklikleri giderilinceye kadar trafikten men edildi. 16 sürücünün ise sürücü belgesine geçici olarak el konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa