Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Belediyesi geleneksel hale getirdiği toplu sünnet şöleninin 15.sini bu yıl 10 Ağustos Cuma günü gerçekleştirecek.

        Konuyla ilgili olarak tüm hazırlıkları tamamlayan Bafra Belediyesi, Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde yapılacak şölende, cerrahi operasyonları daha önceden bitirilen çocuklar ve aileleri ile bir araya gelecek.

        15.Geleneksel Sünnet Şöleni’nde bu yıl 50 çocuk sünnet ettirildi. Saat 17.00’de başlayacak sünnet şöleninde Kur’anı Kerim Tilaveti, Mevlidi Şerif ve ikramların yanında Başkan Kılıç sünnet olan çocuklara hediyeler takdim edecek.

        Sünnet olan çocuklar, aileleri ve konuklarla güzel anlar yaşayacaklarının altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “15.sini gerçekleştireceğimiz sünnet şölenimizde bir araya gelerek çocuklarımızın delikanlılığa ilk adımlarına şahitlik edeceğiz. Belediye olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm halkımızla o güzel günde bir arada olmak en büyük temennimiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa