Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN'un Atakum ilçesindeki sahilde, serinlemek için denize girip, yüzen Recep Civelek (64), kalp krizi geçirdi. Civelek, sahilde bulunanların kıyıya çıkarıp, sağlık ekibine haber vermesiyle hastaneye kaldırıldı. 

        Olay, sabah saatlerinde, ilçeye bağlı Mimar Sinan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki sahilde meydana geldi. Serinlemek için denize giren Recep Civelek, yüzdüğü sırada fenalaştı. Sahilde bulunanların fark edip, sudan çıkardığı Civelek için sağlık ekibine haber verildi. İhbarla gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Civelek'in kalp krizi geçirdiğini belirledi. Civelek, ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Recep Civelek'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa