Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 2529 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan, Kapıkaya Fest Doğa Sporları festival alanında yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

        Başkan Kılıç, “Kapıkaya Festivali ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Festivalimize az bir zaman kaldı. Ekiplerimiz ile birlikte buraya gelerek eksikliklerimiz varsa hemen gidermeye çalışıyoruz. Bu sene festivalimize gelen misafirlerimizi daha güzel bir şekilde ağırlayacağız. Aynı zamanda bu sene daha fazla katılım bekliyoruz. Festivalimizde daha profesyonel bir hizmet vermek için ekiplerimiz ile birlikte sıkı çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Bafra’mız için güzel bir festival olacak. Festivalin hazırlıklarında emeği geçen başta Burhan Apaydın hocamız olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kültür Müdürümüz, Fen İşleri Müdürümüz ekibi ile birlikte, bu bölgenin muhtarları aynı şekilde hazırlıklarda katkı sağladılar. Güzel bir netice elde edeceğiz inşallah” dedi.

        Başkan Hamit Kılıç, Festival alanını gezerek birim müdürlerine, görülen eksiklerin giderilmesi konusunda talimat verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa