Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Tarihe baktığımızda Türk devletleri hep içeriden yıkılmıştır. O nedenle içerideki birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekmektedir" dedi.

        Erhan Usta, baba ocağı Havza ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Havza'da halkın sıkıntılarını dinleyen Usta, "İnşallah daha güçlü bir şekilde Meclise girerek Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu reformların çıkmasına katkı vereceğiz” ifadelerini kulandı.

        Havza'dan sonra 19 Mayıs ilçesine geçen Erhan Usta, esnaf ile bir araya geldi. Usta, "Terör ile mücadele içeride ve dışarıda devam etmektedir. Bu mücadelede birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak yenik düşeriz. Tarihe baktığımızda Türk devletleri hep içeriden yıkılmıştır. O nedenle içerideki birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekmektedir" diye konuştu.

        Usta, İlkadım ilçesinde bulunan kafe ve kahveleri de ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için halkın desteğini istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa